New product
PEKTYWIN / Pectolasa
15 Przedmiot Przedmioty
Towar dostępny w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pektywin - Pectolasa
PEKTYWIN / Pectolasa
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Ilość | Cena | Oszczędzasz |
---|---|---|
20 | 1,00 zł | Do 50,00 zł |
Całkowicie naturalny preparat enzymatyczny zwiększający uzysk soku z owoców poprzez rozluźnienie ich struktury komórkowej. Korzystnie wpływa na klarowanie win i soków owocowych.
Dozowanie enzymu w proszku: 1 g na 5 kg owoców tj. jedno opakowanie na 25 kg owoców.
Enzym płynny sprzedawany w szklanych 10-ml fiolkach: 1-2 ml na 10 kg owoców.
Środek rozpuścić w niewielkiej ilości letniej wody, dodać do rozdrobnionych owoców i pozostawić na około 12 godz. w temp. pokojowej. Przechowywać w ciemnym i zimnym miejscu.
Przepisy i porady znajdziesz na stronie:
http://www.multimex.cc.pl/witamy.html